Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P82e89t95r 37J96í85l97e75k

4. 1. 2018 9:36

Možná bych doporučil si od Hayata Okamury něco přečíst. Slepý určitě není, neboť bráškovy záměry prokoukl zcela zřetelně už dávno, nenazval bych to proroctvím, ale spíše varováním.

2 0
možnosti
OF

Malé zdravotnické zamyšlení

Příčina 60% polyneuropatií se nezjistí, někdy však příčina je zřejmá

Když mám polyneuropatii z alkoholu, v jakém stavu asi mám játra ? ̈

Když mám cirhozu , mohu mít hepatom /ložisko/ v játrech ?/ Roční riziko vzniku hepatomu v terénu cirhozy je 2%/.Mohu tu cirhozu mít už několik let ? Mohu ..

Náš hlavní kandidát prodělal vyšetření a výsledek ? Nevíme !Někdo něco vypustil neomaleně do etéru, zažalován nebyl. Co si o tom máme myslet?

Žijeme snad v Severní Korei ? O zdraví prezidenta Havla jsme věděli všechno.

Teď nevíme nic. Proč ? Máme na to plné právo.Jinak každý může spekulovat tak jako já.Za dané situace volit kandidáta je čisté dobrodružství.Ať žije Kim Čong Un, ať žije náš kandidát!

P.S Ještě nedávno si u nás skoro každý chlap si uměl spravit auto.

Ale k průjmu se volala pohotovost.....:-P

1 0
možnosti
AR

Ano, skutečně obyčejný člověk jen zírá, že dokonce prezident protlačuje do funkce premiéra osobu důvodně trestně stíhanou. Je vidět, že i ten prezident má nejvyšší čas na odchod odpočinout si na Vysočinu a to nejen z tělesných příčin, ale i rozumových!!

3 1
možnosti
PK

No je to vlastně úplně jedno....jedna parta zůstane, či jí jiná vymění , co se změní,přestane růst tráva, máslo zlevní a lidi na sebe budou milejší??? Zbytečně moc času se věnuje tomuto tématu...

0 0
možnosti
Foto

Od narození nevíme dne ani hodinu svého odchodu na věčnost ovšem s přibývajícím věkem pravděpodobnost smrti je čím dál vyšší. Pokud je někomu přes sedmdesát, vstoupil do statisticky vzato posledního desetiletí svého žití. To je případ i M. Zemana a protože v pětiletém období eventuálního dalšího prezidentování překročí i statistický limit platný pro muže, je víc než pravděpodobné, že bude mít se zdravím potíže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik