Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, ono MOV nestačí, že rusáci vrací kvůli dopingu medaile i 10 po olympiádě. Teď je budou vracet i kvůli tomu, že se například po pěti letech zjistí, že ruský medailista ve střelbě působil na Ukrajině jako snajpr a zastřelil 10 lidí. Ale kdo si od něho tu medaili vezme? Bělorus, Číňan.......

16 3
možnosti
Foto

Nevadilo by. olympiády zrušit.

3 7
možnosti
Foto

Lepší zrušit rusáky.

13 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma.

12 1
možnosti
SB

CItuji z Vašeho blogu:

"Krátkozrakost a hlavně naivita sportovních bossů může a má už jeden důsledek."

A reaguji:

To není krátkozrakost ani naivita.

To je korupce.

17 0
možnosti
Foto

Přesně tak, nic jiného to být nemůže. A nejenom olympiáda, ale i fotbal a za chvíli se bude v SA, nebo v Kataru konat mistrovství světa v alpském lyžování, nebo v ledním hokeji.

10 1
možnosti
Foto

No, zdá se, že to tak horké nebude Sebastian Coe prohlásil, že atletický svaz nedovolí startovat Rusům a Bělorusům na OH. Taktéž nejspíše nebudou smět startovat týmy. Totéž v jezdectví atd. Nejspíš zůstane box.

Účelovost rozhodnutí MOV v čele s panem Bachem smrdí na sto honů. Doufám, že jim peníze takto získané poslouží v jejich osobním rozvoji.

23 1
možnosti
KK

Tohle se přece ví už dávno. Žádné týmy a rozhodnutí o účasti jednotlivců je na jednotlivých sportovních svazech. Navíc tím, že spousta ruských sportovců má zákaz účasti na různých soutěžích už od loňského roku, tak nesplnili kvalifikační kritéria a stejně tam jet nemůžou.

Na minulé olympiádě bylo přes 300 Rusů, kolik jich je k dnešnímu dni oficiálně kvalifikovaných dle stávajících podmínek MOV? Kdo to ví?

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik