Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Použil jste termín "slovíčkaření" - to je velmi výstižné. Kam se poděl obyčejný selský rozum a obyčejná "soudnost"? Díky zamotaným paragrafům a složitým procesním postupům ji ztratila asi většina justice, jinak si délku řízení a množství opačných rozhodnutí nižších a odvolacích soudů nelze vysvětlit. A k tomu ještě jsme malý "dvorek", kde se všichni znají a nikdo neví, koho může potřebovat...U Babiše jde o zcela jednoduchý a primitivní podvod. Když by nedosáhl na dotaci určenou pro malé a střední firmy, převedl v době anonymních akcií část firmy na své rodinné příslušníky a po vyčerpání dotace to vzal zpět do Agrofertu. Ve sněmovně pak veřejně přísahal na zdraví svých dětí, že neví, komu v době čerpání dotace Čapí hnízdo patřilo...také se veřejně vyjadřoval, že Čapí hnízdo je jeho nejlepší projekt..Nakonec dotaci v tichosti vrátil...Asi jsem hloupý a mám zastaralé názory, ale opravdu nevím, co je na tom k "vyšetřování". Asi jen u nás z toho lze udělat složitou, mnohaletou "kauzu" o 20 000 stranách, vše se zamlží a zamotá a nakonec ani nepustí k soudu. Mezitím proběhne spousta výměn - od vedoucího policejního útvaru až po ministra spravedlnosti...V normální zemi by byl Babiš dávno ve vězení nebo ve vyšetřovací vazbě, aby neovlivňoval vyšetřování.

3 3
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik