Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Brilantné. Tiež ma to napadlo...

1 0
možnosti

stranu vyzvedl a zase ji pohrbi, to je karma

2 0
možnosti
JK

Kterou stranu vyzvedl ? 8-o Pokud vím, kdysi pohřbil českou socdem a změnil ji na ČSSD - KSČM(b).

0 0
možnosti
JK

Velký podnikatel, protřelý vyjednavač a prohnaný obchodník Andrej dostal u Zemana facana přes chlebárnu a s viditelným jelitem byl jako malý fagan odeslán zpět na pískoviště. Chladit si tu ránu bude asi dlouho, protože o rozpočtu poslal za sebe vyjednávat babu, takové chlapské gesto, asi se bojí, že by dostal ještě z druhé strany.

Takhle připodělanýho premiéra jsme ještě neměli, evidentně ho má Zeman v hrsti, ale za to si může jenom sám, je to srab.

5 0
možnosti

u Babise ukazuje, proc by premiera nemel delat nekdo, kdo ma na krku nekolik kauz. Oslabuje to jeho pozici a tedy politickou silu. Pak staci jeden Zeman a kde je takovy premier

7 0
možnosti
JF

Psát o sobě, že jsem novinář a tvrdit, že si onen muž na hradě uchvátil všechnu moc je opravdu smutné a zcela nepochopení celé situace. Pokud schvalujete korupci nebo odklánění peněz ze státního pak chápu Váš postoj. Takže nechte na policii, aby vyhodnotila zdali úkony ředitele NGP byly nebo nebyly v souladu se zákony této země což pan prezident požaduje nebo jste názorovým postojem blíže stavu: všichni jsme si rovni někteří rovnější a to je špatně. Tímto dáváte signál veřejnosti, že existuje určitá úzká preferovaná skupina, která se chová podle pravidla: Co je naše to je naše a co je vaše je i naše (státní peníze).

0 4
možnosti
OS

Pokud by byl "náš" pan prezident zastáncem spravedlivého měření spravedlnosti, tak by měl svou sílu ukázat především u kiksů svého personálu, viz Mlynář, lánská obora a pod.

6 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že chce zadupat celou oranžovou partaj a obávám se, že k juchání a jásání není Zeman zrovna ve formě.

0 0
možnosti
AK

No myslím,že je to jen přání pisatele článku.Po zkušenostech z lídry této strany je zjevné,že se tato strana zničí sama bez přispění někoho jiného vlastní hloupostí a neumětelizmem.Když člověk pozoruje chování dnešního jejich velitele,tak se musí sám sebe zeptat co tam ten člověk ještě dělá??Jakožto Min.Vnit. by měl bojovat proti korupci a zlodějně a on vlastně ji ještě podporuje tím,že odvolá člověka,který na to upozornil.Tak že je zřejmé,že tam něco pořádně smrdí.A říkáse,že ryba smrdí vždy od hlavy!!Tak že je třeba se podívat s.Hamáčkovi pod prsty!!

1 1
možnosti
KS

Spousta lidí mu fandí právě pro ty facky. Mají pocit, že jsou v životě neúspěšní a pomoc k úspěchu očekávali od politiků. A teď je Zeman fackuje místo nich.

11 1
možnosti

tak oni politici "fackovat" potrebuji, to zas ne ze ne.

PS: Nevim jestli bych se hodnotil jako neuspesny, statisticky jsem spis uspesny

0 0
možnosti
JN

Na rozdíl od pana autora si nemyslím, že by se prezident Zeman chtěl mstít celé ČSSD. Ano, mstít se chce. Ale POUZE "protizemanovskému" křídlu v ČSSD. Myslím, že není Zemanovým přáním, aby ČSSD skončila na politickém smetišti (tedy pod oněch 5%) jako taková. Chce, aby se v ČSSD chopila moci prozemanovská klika, která bude skákat tak, jak pan prezident zapíská...

12 1
možnosti
ZK

Píšete, že A. Babiš dělá prezidentovi užitečnýho idiota. Já si naopak myslím, že si premiér tuto fázi velice užívá. On to nahlas říci nemůže, ale potichu čeká až Hamáček bouchne dveřmi. Na zemědělství zůstane Toman, na kultuře Staněk. Po Maláčové a Petříčkovi ani pes neštěkne a Hamáčka roztrhají na kusy jeho straníci, úplně stejně, jako rozcupovali Sobotku. Premiér si vládu doplní, z Hradu dostane požehnání a výpadek hubené socanské podpory v parlamentu si už nějak sežene.

18 1
možnosti
AG

Také si myslím, že si Babiš z Hamacka nic moc nedělá.

2 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, Babiš je byznysmen s rozumem, který v životě už něco dokázal. Napsat o něm ,že je slaboch, možná jste použil i ostřejší výraz, zdaleka neodpovídá skutečnosti.

Je to jeho taktika a jeho rozum který používá.....a dobře, jak se denně přesvědčujeme. Poraženým bude v každém případě Hamáček i se svými poradci od který si nechá hloupě radit. !!!!!!

13 16
možnosti
VH

Skoro bych s Vámi souhlasil - kdybych neviděl pana Babiše na tiskovce před branami lánského zámečku.

18 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik