Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Všechny neřesti politiky objevila, až když z ní byla vyšoupnuta. Takto se projevit veřejně může jenom s egem nemocný a nebezpečný člověk. Takových má pan Babiš na kandidátkách vždy dost, Telička, Jourová, například, takže pokud jednoho ubere, národ nezchudne. Za takové ale považuji i Charanzovou. Je pro mne nedůvěryhodná.Rv myslím, že i ona zběhne k většímu korytu.

4 0
možnosti
AJ

A43d69a23m 56J44a86k53e70š

19. 3. 2019 15:44

Já teda nevím, ale tohle si naše armáda fakt nezaslouží.... Takovéto ministry obrany. Nemyslím si, že by ministerstvu měl šéfovat zelený mozek, proč ale herci a podobná individua...

4 0
možnosti
VK

RamboKarla "Rossi" Šlechtová mi na kandidátce chybět nebude.

6 0
možnosti
MB

Karla Šlechtová zanechala kontraverzní dojem. Od nedodělaného Stavebního povolení, přes Červené tlačítko až po psa na pomníku. Navíc je tetovaná a zmateně sexuálně orientována. Těžko ji pak zařadit. Každopádně vzdělanec s jazykovou výbavou - se zkušenostmi z meznárodní praxe. Babiš si jí stáhl Bruselu! Prošla Státní správou - opět, nějaké znalosti. Z mého pohledu - pak ideální Europoslanec ČR. Andrej to vidí jinak - Ztratil na ní telefon. Má jiné Odborníky - např. Faltýnka ... :-)

1 2
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale Karla Šlechtová by se určitě jako děvka neuživila. ;-D

12 0
možnosti
DM
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik