Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

já se relativně divím všem v utrácení slov... pro mne jste zkrátka blb, co nemá základní cítění.

0 4
možnosti

Možná jsem to špatně pochopil, ale Vy píšete o náboženských fanaticích, o jejich hrozných činech a odplatě, které se jim dostalo. Jenže v té mešitě asi byli většinou běžní muslimové. a ne muslimští fanatici. Odplata přece nemůže být založená na kolektivní vině, ve smyslu, když vy jste zabili naše nevinné lidi, tak my za to zabijeme vaše nevinné lidi.

0 0
možnosti

"Běžní muslimové", to je niečo, ako "běžní nacisti"? Uctievajú bežní moslimovia iného Aláha, ako moslimskí fanatici? Uctievali bežní nacisti iného Hitlera, ako nacistickí fanatici z SS? V prípade NSDAP sa kolektívna vina uplatnila bez problémov zákazom. To ale Európa ešte mala pud sebazáchovy...

0 0
možnosti

J34i52r63i 86T16i19c36h95y

16. 3. 2019 16:02

Vedel jsem, ze si to od nekterych odnesete. Vyvrazdeni tisicu v Syrii a jinde, teroristicke utoky v Bruselu, v Parizi a jinde se uz jen tak prejde, ale utok extremisty na muslimy se musi radikalne odsoudit bez jakychkoli dalsich souvislosti.

4 0
možnosti
Foto

asi jste přehlédl fakt, že mnozí z imigrantů před zabíjením utíkají-dnes a denně čteme zprávy z muslimských zemí kde při teroristických útocích umírají sami muslimové kteří s ISIS nesouhlasí-a mnozí z teroristů tvrdí, že jen oplácejí to co USA A NATO, jehož jsme hrdým členem, provedli u nich když rozpoutali boje v jejich domovských zemích- Irák, Lybie, Afganistán...omlouvat vraha že se za něco mstí a užívat k tomu princip kolektivní viny je nesmysl-omluvil byste zvěrstva Křišťálové noci vysvětlením některých Němců že poslední kapkou jejich nenávisti k židům byl fakt, že jakýsi židovský chlapech odjel z Německa, kde mu zavraždili rodiče a on ze msty zastřelil jakéhosi německého diplomata? Vraždění a násilí jsou neomluvitelné v každém případěRv

1 5
možnosti
Foto

Ti, muslimové, co k nám přicházejí válku nepoznali. Ti sedí v utečeneckých táborech a jsou mezini teroristé a zejména ženy teroristů s vymytími mozky. jejich děti jsou na tom stejně. Takže tyhle přijmout je šílenství.

8 0
možnosti

Člověk, co se neštítí povraždit nevinné lidi, natož děti a ženy, si zaslouží jen největšího pohrdání. Odporné a neomluvitelné.

Nějaké spekulace o odvetě, svaté válce apod. mi přijdou naprosto nemístné.

5 0
možnosti

Pane Maršále, čtěte můj příspěvek více pozorně. Zmínka o náboženských fanaticích není vztahována na dotyčné mešity, ale na mešity obecně.

3 0
možnosti

"Špatná je totiž celá tato doba. Teď už i pro muslimy. Jejich náboženští fanatici nyní vědí, že návštěva mešit pro ně může znamenat stejné nebezpečí, jako jejich nabádání k vraždění křesťanů v kostelích.

Zdroj: https://strompf.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704919";

Nějak Vám autore ujel vlak, muslimové jsou daleko nejčastější obětí islámského terorismu. A to od samého začátku. Rozdíl je od čtvrtka v tom, že je reálně ohrožují už i ti z tzv. vyspělejší cicilizace.

6 0
možnosti
Foto

J43a60n 17M12a53r27š72á95l

16. 3. 2019 10:00

Pane Štrompfe, víte opravdu JISTĚ, že byť jen jeden jediný ze zavražděných muslimů v Christchurchi byl „náboženským fanatikem, který se nemstil za nic, jen svými krvavými útoky nutil vyspělou civilizaci ke středověkému tmářství a oddanost k jakémusi Alláhovi a sám přitom neváhal zemřít“? Protože pokud nikoho takového neznáte, pravda je taková, že na Novém Zélandu byli vraždění nevinní lidé. A pro to žádná omluva neexistuje.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS