Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jelikož základem svobod. voleb v demokracii je férová soutěž politic. stran, není se čeho obávat;-)

1 0
možnosti

Tak to je fakt dobrej fór. ;-D

0 0
možnosti

Snahou každé partaje by mělo být prosazení svého volebního programu.

Jestliže ale partaj už před volbami prohlásí, že do koalice ( s případným vítězem voleb ) za žádných okolností nepůjde - dopouští se zrady na svých voličích a ti by takovou partaj raději ani neměli volit.

;-(

1 1
možnosti

Jestliže strana se po volbách vykašle na svůj volební program jen proto, aby se dostala na teplá křesla ve státních firmách a do vlády "dopouští se zrady na svých voličích a ti by takovou partaj raději ani neměli volit".;-)

1 1
možnosti
Foto

Opravdoví hráči ovládají tzv. pokerface. Zde se hraje spíše licitovaný mariáš, kde hraje ne nepodstatnou roli i to, co se ,,odhodí" do talonu. Pochopitelně i vč. ,,keců" při hře;-)

0 0
možnosti
Foto

P.S. dříve býval někde nápis ,,kybic, drž tlamajznu, než tě přes ní majznu". Ale díky svobodě a demokracii lze kibicovat imrvére;-)

0 0
možnosti

ODS minule nevyměkla a je jisté, že nevyměkne ani nyní, zvláště po silných prohlášeních. Je jasné, že každý, kdo podlehne mámení moci a spolčení s profesionálním lhářem a podrazákem, je odsouzen k zániku. Je pravda že výhry demokratických stran se Miloš bojí tak, že do předvolební leče potřebuje novou krev. Očekávám od Andyho společně s Milošem nějakou podpásovku, výživný skandál, velblouda, kterého ještě nikdo neviděl. Něco co naplní mediální prostor a vytěsní volební snažení konkurence. Stačí, když Miloš z nemocnice oznámí, že po zotavení vydá závažné prohlášení.

Evidentně dozrál čas přestěhovat vládu včetně státní kasy z Agrofertu zpátky do Strakovky.

1 0
možnosti
Foto

Také očekávám, že se těsně před volbami objeví něco jako kauza "Lithium" minule. Ta tehdy mířila proti ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Hnutí ANO se teď pokouší přesvědčit veřejnost, že jede na vítězné vlně. Volební preference nám opět stoupají, ekonomika šlape, zadluženi jsme málo, covidovou pandemii jsme úspěšně zvládli. A dost nerozhodnutých voličů se na poslední chvíli přidá na stranu předpokládaných vítězů, ať už je to kdokoliv. Dělá jim prostě dobře, že jsou na straně vítězů.

Začátkem léta považoval Babiš za svého největšího soupeře Piráty. Proto útočil především na ně a rozhodl se kandidovat v Ústeckém kraji přímo proti předsedovi Pirátů Bartošovi. Situace se mezitím trochu změnila a dnes Babiš považuje za svého největšího soupeře koalici Spolu. Proto teď útočí hlavně proti nim.

Úvahy o povolební koalici hnutí ANO s ODS vycházejí spíše z řad hnutí ANO. Pokud by se snad někteří z ODS domnívali, že by byli ve vládě s ANO schopni držet Babiše pod krkem, tak se hluboce mýli. Babiš by s nimi vyj...bával, jak by se dalo a skončili by nakonec stejně špatně jako ČSSD.

0 0
možnosti

P78e89t97r 35N23e21d67v14ě78d

17. 9. 2021 13:47

Neřekl bych, že se ANO snaží přesvědčit veřejnost o svém vítězství.

Podle mě (jsem kobliha) nejsou tak hloupí jako Pirátstvo, které si po pár průzkumech začalo hrát na premiéra a ministry...A ta povolební spolupráce ANO s ODS, či ODS s ANO by byla možná výhrou pro všechny (už to tu mělo být 4 roky) Myslím, že to by kouslo i mnoho voličů a straníků z ODS. Bohužel vedení ODS je jiného názoru a možná je to chyba. Pamatuji si, že pod obdobným článkem jeden pan diskutér položil zajímavou otázku: "Chceme vládu ANO s SPD a komouši?

Jenže i kdyby se zázrakem začalo přemýšlet tímhle směrem, co s těma koulema na nohách ODS?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS