Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Bude lépe ! V podstatě se opakuje oblíbená scénka, - hledání "Aluminiového klíčku" ! Felix jej ztratil sice v zákulisí, ale tam byla tma. U zářivého Karla na osvětleném pódiu, se mu pak hledalo lépe ! Co furt máte ? Šetřivá vláda, tvořivě rozvine Špidlovské - "Zdroje jsou" ! A tak nám , bude lépe. Všechno bude ! Masa, mléka, vajec i bytů ! Vždyť vlastně ještě tato generace bude žít v komunismu ! ČR bude silnější a důstojnější ! No já se jen divím, jaká synonyma platí pro pojem - Jsme v zádeli ... ! :-)

0 0
možnosti
Foto

I31v72o 97C10i32l72i36c43h

13. 5. 2021 11:17

Výborný článek R^

1 0
možnosti
LJ

Taky mne velmi pobavil a současně jsem posmutněl.

0 0
možnosti
JK

Volební dárečky bych zahrnul do dluhů, které bude stát vymáhat po agroholdingu po volbách. Začal bych předběžným opatřením a hned začal prodávat majetek, jinak by museli důchodci dárečky vrátit, protože státní kasa je vymetená.

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik