Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč vyprávěl, že "šel na kolu" ? Měl říct, že tam byl POMÁHAT A CHRÁNIT a měl klid.

0 0
možnosti

A tak tady máme zase protektorát.

Zdejší protektor se musí neustále dívat do Němec, co si nová říše a její vůdce přeje, a co by se tak servilně mělo dít u nás. Když neví, což je asi často, tak rychle, rychle volá do Berlína - na Merkel má přece telefon. Po chvíli, co rozdýchá úvodní kartáč, tak si poctivě zapisuje nové noty, co a jak bude v Česku.

Koupili si nás jako indiány za korálky a zjevně tak jako ti indiáni také skončíme.

:-)

0 2
možnosti

Pane Štrompfe pište dál... My jsme tady dole opravodví pitomci.... Kdyby jsme za něco stáli, tak je pošleme tedy ty mazance ze Strakovky a 2 koníren minimálně k ručním pracem a většinu do pruhovaného.. Jsou celkem ke smíchu. Víme jak se má hospodařit - ne si ochraňovat jen své platy!! Jsou k nevolení. Žvásty a jen žvásty....

2 1
možnosti

A vy nemáte žádný svůj vlastní život ?

Žádné děti, vnoučata, zájmy .........., že vás tolik iritují bulvární zprávy ?

;-D;-D;-D

2 7
možnosti

Asi hodinu se třesu na to, abych se nějaké koblihy zeptal, jaké má vysvětlení pro tento výstup svého vůdce. Tak Zdendo, zkusíme to?;-):

Události na ČT:

Andrej Babiš.

Věta první: "Hejtmanka Pecková způsobila chaos zprávou o zastavení očkování"

Na upozornění redaktorky, že nešlo o hejtmanku Peckovou, že šlo o oficiální tiskovou zprávu ministerstva zdravotnictví přišla od premiéra

věta druhá: "Já jsem tu tiskovou zprávu o zastavení očkování ministerstva samozřejmě četl a bylo to zbytečné"

věta třetí: "Nikdy ministerstvo neřeklo, že mají očkování přerušit"

Můžete nám to Zdendo přeložit?

5 2
možnosti

Pod nemoudrým článkem soubor nemoudrých a vystrašených komentářů. Zkuste vzít za své radu vykašlat se na média a žít vlastní život. Vzájemným dokazování si jak vše stojí za .. nic ... nepohnete ani stéblem trávy. Jen se příliš podáváte zběsilosti novinářů, kteří komukoliv nastrčí mikrofon a lapají po odlišném názoru, který s příslušným komentářem vydávají jako stanovisko vlády. Deset lidí - jedenáct názorů. Proti vládě nestojí fronta odborníků se stejným názorem a vláda si dělá co chce - to bych i já protestoval. Zatím jsem nezaznamenal jakoukoliv skupinu odborníků - mediálně presentovaných - se stejným názorem. Jednou je zachráncem pan Prymula, podruhé mladý pan Vojtěch a teď se zdá, že vše zachrání až volby - jedině ovšem s očekávaným výsledkem.

Je jedna rada varující před oddáním se médiím - člověk by pak mohl zahynout pro tiskovou chybu.

2 5
možnosti

Vy jste určitě statečný antirouškař, ale spíš ... někdo kdo ví ...

0 1
možnosti

Skutečně nechápu některé voliče, že morální, finanční i fyzické utrpení způsobené touto vládou dokáží omluvit, přehlídnout a znovu je volit. Asi nějaká forma masochizmu jinak to vysvětlit nelze.

21 2
možnosti

Tady stále má větší vliv generace zpracovaná předcházejícím režimem - tj. neznalost určitých až principiálních věcí, zákonitostí a vysoká míra naivity.

Jen díky tomu se tady mohlo udát to, co se s naším státem dělo uplynulých 30 let.

Masa lidí si tady stále myslí, že někomu ze západu jde jen o naše dobro a blahobyt. Nejde. Jde jim jen a jen o ně samotné a v důsledku toho o naše zdroje, pracovní sílu, mozky, trhy, výdobytky, ..... .

Západní civilizace po tisíc let stojí na rabování a vykořisťování jedněch druhými - stačí vzpomenout dění v Americe po jejím objevení, potom zaplavení Ameriky černochy z Afriky a nakládání s nimi jako s pouhými věcmi, až po jejich fyzické týrání a likvidaci, podobně se dělo v době kolonialismu po celém světě a západní Evropa z toho má následky dodnes nebo na východě opiové obchodní války s Čínou, ....., a poslední migrační krize je asi novodobou podobou toho všeho.

Tato dožívající, ale stále silná generace si i dnes myslí, že někomu tady jde o jejich zdraví a životy, a na oltář toho je ochotný obětovat své bohatství, firmy, připravit se o své zisky, penězovody, ..... .

Není. Je to jen další kolo privatizace, koncentrace a kumulace kapitálu - stále menší skupina lidí více a více bohatne na úkor stále větších a větších mas lidí, které chudnou až pod hranici samotné existence.

Fyzikální zákon zachování energie má zjevně obecný charakter a platí i v rovině bohatství - když někdo se chce mít královsky, tak mnoho jiných pro jeho blahobyt musí "rýt držkou v zemi", jak říkal K. Kryl.

Jen na hlouposti a naivitě jedněch mohou bohatnout jiní.

:-)

2 1
možnosti

Po téměř roce laborování s Covidem ve společnosti nejde nedojít k závěru, že je to všechno velice dobře promyšlený projet mocných tohoto světa na jeho jeho lepší kontrolu, ovládání a posílení moci (sice trochu riskantní, ale zatím jim to prochází a vychází).

A tak i ti naši mocipáni v Česku jsou zjevně jen tím jedním kolečkem v celém tom nadnárodním mechanismu a musejí si tak plnit svou roli a fungovat (proto jsou opakovaně tak nervózní až hysteričtí, když to nejde právě podle jejich představ .....).

Naše představy o svobodě a blahobytu, za kterými jsme šli na konci 80. let a cinkali klíči pro jejich přivolání, se tak rozpouštějí a ztrácejí v nedohlednu.

Národ, pokud se za posledních 30. let dopracoval k nějakému majetku a postavení, tak ve většině zjevně o vše přijde (Covid to přikryje). A následně všichni se sejdou do houfů pod bičem nových otrokářů, budou cvičit, jak se jim bude pískat, makat a bojovat o svou holou existenci.

Říše zla se opět vrací - historie se neustále opakuje.

:-)

2 3
možnosti

Vidíte a já zprvu myslel, že to myslíte doopravdy. Až ten konec mne uklidnil.

0 0
možnosti

Současná vláda mi připadá jako Adolf v bunkru ! To se psal 04/1945 a Josífek Goebbelsů pravil : "Soukmenovci, tato válka je vyhraná ! RA pochoduje Berlínem. Konečně jsme vlákali nepřítele tam, kde jsme jej chtěli mít" !

Andrej v létě opomněl zásobovat. Přijde ofenziva očkování ! Žádný PC program, místa, odkud vojska vyrazí. Jehly, stříkačky, ptákoviny. Bez nich nám bude lépe ! Polní maršál Blatný bojuje udatně ! V bitvě již přišel o 3 generály - náměstky ! Vzedmula se i akce, "Záchrana národa", dle odvážného von Stauffenberga ! Tajné jednání nad budoucími poměry - Místo srazu, hotel v Teplicích ! Trest nemilosrdný - Hnilička národ zradit může = své voliče - Stárnoucí kámoše sportovce, nikoliv ! Čím se budou živit ? ANO, vůdce souhlasí ! Už jde do tuha, tedy nástup tajných a zázračných zbraní ! Roušky vyhodit - Tajné bedny otevřít ! Čínské respirátoty nasadit ! ANO, tato válka je vyhraná ! ... :-)

9 2
možnosti

Hloupá parodie, něco pozitivního, jak věc vyřešit, kromě rozvolňování by tam nebyla?

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS