Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím proč mi vzezření P. N. připomíná figurku loupežníka Rumcajse. Ten je ale, na rozdíl od něho, sympaťák... ;-DR^

0 0
možnosti
MV

jj, takovy texty ted frcej...ale jsou dost levny

vlastne jsou takove, jako jejich pisatele

2 1
možnosti
Foto

Když vám za to stál, budiž.

Pro mne je a byl vždycky prominentní fracek, dříve provozující bulvár nejhrubšího zrna, který nemá žádné mantinely, se sebereflexí se nikdy nepotkal a jeho ego nebetyčných výšin se dotýká. Nikdy jsem ho nebral a neberu vážně, v podstatě ho neberu vůbec.

N a druhé straně ho vnímám jako individuum čeřící náš zabahněný politický rybníček.:-)

7 0
možnosti
BM

Já Novotnému "fandím" protože: Zcela "zastiňuje" svého šéfa Fialu čímž ho vlastně jako předsedu ODS odbourává a docela se mu daří a doufám že se i podaří poslat ODS do zapomění. Pak se bude už hovořit jen o šaškovi Novotném.

12 0
možnosti
PK

Je to prostě řeporyjský hrdina s velmi vysokým egem a jeho "kultivovaný", ale velmi konzistentní projev oslňuje jeho voliče a jistě bude i ozdobou své strany v parlamentu. ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
PK

Přitom by se to dalo napsat v jedné větě. Divím se, že vám podobná nula vůbec stojí za tolik slov.

2 0
možnosti
JK

Provedl jste zasvěcený rozbor osobnosti bez podrobné znalosti dotčené osoby, pouze na základě mediálních výstupů, mediálních a vlastních zkratek. Tudíž je to naprd a o Novotném to neříká nic, mohlo by, nemohlo by, rádoby.

Spíš to říká něco o vás, proč jste si vybral Novotného, je zde plno vrcholnějších politiků, s ještě zajímavějšími výroky. Co takový komunista Filip, který se postavil otevřeně na stranu cizí mocnosti, která ohrožuje životy řádně zvolených Čechů. To by mohl být zajímavý rozbor osobnosti? Nebo náš velký A.B co zachraňuje "motýle" a "tisíce mrtvých", co tato anatomie mocichtivé osobnosti? Jak říkám, víc to mluví o vás, než o komkoliv jiném.

(otázky jsou řečnické)

4 14
možnosti
BM

A proč mu do toho kafráte on si přece může psát o kom chce.

8 0
možnosti
VF

Dobrý den. Obdivuji skutečnost, že jste vynaložil tolik svého, jistě drahocenného, času na mnohomluvné, velmi opatrnické, pojednání o existenci jednoho exhibicionistického devianta. Jak známo, čím víc se s exkremntem mažeš, tím víc smrdí. Souhlasím s Vaším příměrem o samožerství. Jak dlouho se bude vyvalovat v odéru svých duševních zvratků ukáže další budoucnost, nejdříve asi v termínu dalších obecních voleb.

6 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik