Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a66n 79R72á20ž

24. 8. 2019 13:34

Nebýt migrantské krize, tak jsem nevěděl, kdo je kdo v police Itálie a nefandil bych Salvinimu. Jezdím tak roky, a vždy mi bylo naprosto jedno, kdo je tam prezidentem, jestli mají zase vládní krizi, a že jich tam bylo hodně, kdo s kým a proti komu je.

Itálii mám pořád rád, bez ohledu jakou mají vládu, rád tam jezdím a co se tam v politice děje je jen a pouze jejich věc....tak proč bych to měl nějak komentovat mne nenapadá.

To samé se dá říci o naprosté většině milionů turistů, kteří k nám rádi a opakovaně jezdí. Nevím proč by se nám měl někdo smát kvůli našim politickým klaunům, jichž máme ve všech stranách plno. To se nám pořád jen pár hlupáků snaží namluvit, že komediální výstupy Babiše, Fialy, Kalouska nebo Zemana někdo v zahraničí pozoruje a podle toho nás hodnotí.

0 0
možnosti

Cely clanek je jen "pofnukavani" autora nad politickem stavu nasi republiky. Ten posledni odstavec je ukazkou, proc tomu tak je. Pane Štrompf. Vase naivita (jiz pritel, pan Korecky to tak nazval) a snad naivita obcanu dnesni CR, je pricinou te "humoresky" kterou popisujete. A vase vychodisko, navrhovane na konci clanku, nic nezmeni tu podstatu Kocourkova. Mozna se zmenime v ten vetsi hmyz, ktery budou pani muset poklizet. Tot vse.

Vzdy, pri takovem "fnukani", navrhuji kompletni zmenu politicke struktury. Vhozenim listku pri novych volbach se nic nezmeni. Tech 26 let od vzniku CR, jsme to udelali nekolikrat. Vysledek? Jen namatkou. Politicky PAT po volbach, tri urednicke vlady, nutnost mit vzdy "koalici" s revnivosti uvnitr, "pakt" dvou predstavitelu opozicnich stran, vedlejsi volba prezidenta , ktery muze cely ten system "rozdrbat", protoze mu ta nase ustava to dovoluje bez jakehokoliv potrestani.

To je moje pofnukavani. Pripocitame-li k tomu jeste idiotskou podporu tech politickych stran z nasich penez, nedivme se, ze tech stran mame asi pres devadesat.

Uzasna politicka zakladna. Pro kazdeho neco. Presne pro zkvalitneni zivota v Kocourkove. Nebo v "bananove republice" je-li libo!!!!

0 0
možnosti

Jen naivka si může myslet, že po příštích volbách a to i třeba bez AB se vše srovná a bude lépe..nebude,ale zkuste vymyslet něco aby bylo..;-D

1 0
možnosti

J43a50n 83R71á81ž

24. 8. 2019 13:42

Dokud se nezvýší kvórum potřebné pro vstup do Sněmovny, bude se vládní klauniáda různých koalic opakovat donekonečna a kdejaký ňouma si bude dál zakládat vlastní stranu v naději, že mu podíl ze státních příspěvků za získané hlasy zajistí pohodlný život do dalších voleb..

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS