Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

"...Někdo to platí, někdo ty lidi táhne do ulice.“ A vysmál se Xaverovi, když navrhl, že se demonstrace platí z transparentního účtu. „To nenamluvěj ani našemu buldokovi.“

Vyskočilovi to pálí asi jako jeho buldokovi, tak proč si neplivnout na Milion chvilek?

Demonstrace financovali protestující, jako jsem já, zde je jejich transparentní účet, náklady mají oproti příjmům naprosto minimální:

https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=20201117

Citace z emailu: "Jen pro představu, demonstrace na Václavském náměstí 21. 5. 2019 (z této akce již máme většinu faktur) nás vyšla na nějakých 400 tisíc korun, přičemž 100 tisíc stály 3 LED obrazovky, 100 tisíc stály propagační letáky a 200 tisíc stála veškerá ostatní technická realizace (pódium, ozvučení, produkce, stany v zázemí, kotvení obrazovek a pódia, kovové zábrany + dopravní značení, live stream akce, posílení internetu pro stream, výkonná elektrocentrála, občerstvení). Vlaky a autobusy nás nestojí nic, to si samozřejmě hradí všichni sami. A kolik nás stojí vystupující? Vůbec nic. Všichni hosté bez výjimky vystupují bez nároku na honorář. Dělají to pro demokracii."

0 0
možnosti
Foto

Tohle tu bohužel nemáme.

1 0
možnosti
Foto

P.S.: toto(viz. výše) se objevilo na odkaze autora;-)

1 0
možnosti
MV

Pan Vyskočil prdnul do vody. Přesně řečeno. A TV Xaver? Bez komentáře.

9 1
možnosti
Foto

Nikoli TV Xaver, ale TV Seznam;-D

1 0
možnosti
Foto

Já také rozhodně žádné vyznamenání od pana presidenta (současného) nepřijmu. A ani mě nikdo nemusí uplácet. Ale jestli ten meloun dáte, pane autore, tak to odpřisáhnu i před soudem. ;-D

3 0
možnosti
Foto

K93a81r35e77l 84C43a94c64h

11. 7. 2019 18:23

On Vám pane Dvořáku pan president žádné vyznamenání ani nabízet nebude. Takže vlastně není o čem přemýšlet, že?

3 2
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik