Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

V jakých výkalech vy to žijete? Máte to autore zapotřebí?

0 4
možnosti

Já to říkám pořád,kvalitních politiků jako byla expremiérka Nagyová nikdy není dost.;-D

2 4
možnosti
ZD

Trefa. Naprostá nesoudnost a naříkání při porovnávání skutečných lidí s bývalým vzorem všech vzorů - generálním tajemníkem. Škoda, že už vymřeli a k mání jsou jen takoví zlí. Soudruh Pláteník - to byla jiná třída.....

0 1
možnosti
IM

I13v13a59n 36M55i56n96á33ř

12. 3. 2019 11:30

Nejhorší ovšem je, že podvody, korupce a zlodějny, přicházející z nejvyšších míst se stávají - běžně přijímanou normou. Dříve zcela obvyklý termín - propadnout se studem a hanbou .. přistižení politici již neznají.

9 0
možnosti
Foto

Tak zatím to vše Andrej uplace a ufnuka,ale tak dlouho se chodí s hrncem na voliče až se ucho utrhne ...

4 2
možnosti
Foto

Ale také tak dlouho se volič vodí za ucho, až se mu utrhne

0 0
možnosti
JK

Něco na tom bude, z řady vybočuje snad jen Kubera, kterého jeho vtipné, trefné a snad i upřímné poznámky vyšvihly do největší židle v senátu. AB je jiný je to pečlivě režírovaná reklama sama na sebe. Reklama se vším všudy, tedy kamufláž, polopravda a často i lež, lidé to evidentně ví, nebo aspoň tuší a je s podivem, že třetině voličů to nevadí. Jediné autentické jsou civilní záběry AB z počátku politické kariéry, např. telefonování ve vlakové uličce, ale to se už nestane, výroba politického obrazu AB má parametry hollywoodské profesionality. Většina ostatních politiků, včetně těch z ANO, chybuje a navíc je málokdy vtipná. Hledá se politik moudrý a vtipný jako Švejk, ten rozhodí chatrnou mediální stavbu AB a pak už ten pád nepůjde zastavit, stačí menší ukázka z jednání vlády ne nepodobná fotbalové šatně po prohraném poločase.

5 4
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik