Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prvovolič nepochopí, proč lidé chodili za totality k ústavně nepovinným volbám. Dnešní prvovoliči by přece k ústavně nepovinným volbám nešli.

0 0
možnosti
Foto

I když na tom moc nezáleží, že do toho soudruzi mluví (alespoň to půjde rychleji do kytek), ale je to stejné, jako kdyby do německé vlády mluvila stra, která by byla nástupnická po té nacistické NSDAP a i se tak nějak podobně jmenovala a také by tvrdila, že není to co ta strana před nimi. ;-D

1 0
možnosti
LC

Na druhou stranu, při výuce dějepisu, může současný chytrý postoj a konání demokratických stran posloužit jako příklad chytrého postoje a konání demokratických stran v roce 1948, né?

0 0
možnosti
AK

Jestli řekne, že Petříček je magor, člen KSČM nebo KDU-ČSL je mi dost jedno.

Podstatné pro mne je, že si myslím totéž.

A převahu kapitalismu nad socialismem sovětského typu prokážeme mladé generaci snadno:

- Sovětský svaz budoval komunismus a nedokázal si udržet ani ty sféry vlivu, které získal v poválečném uspořádání

- Rusko buduje kapitalismus a ovládá celý svět - od voleb prezidenta v USA, přes volby prezidenta u nás, volby v Itálii, referendum ve Velké Británii atd.

QED

0 0
možnosti
JL

Zmenme system , ktery nema ve svych podminkach slovo a take nutnost KOALICE.

V tomto systemu strana vymre. Podporujte to jeste zrusenim statni podpory politickych stran. Ten zanik bude jeste rychlejsi.

0 0
možnosti
Foto

No, generační výměna, ročně u nás umírá zhruba sto tisíc lidí. To znamená, že za třicet let od listopadu 1989 zemřely cca tři miliony obyvatel. Komunistů u nás bylo asi deset procent, což znamená 300 000 zemřelých soudruhů a soudružek. Podle zdejších diskusí se mi poslední dobou zdá, že jich tolik přibylo.:-/

2 0
možnosti
JK

Kdyby se komunisté chtěli přejmenovat, už by to dávno udělali. Tím by ale přestali být fakticky komunisty. Oni se chtějí držet názvu i své původní ideologie a s ní se nakonec prosadit. Proto bylo nezbytné komunistickou stranu postavit mimo zákon a smysl by to mělo i dnes.

Existoval takový vtip, který mnohé vysvětluje: Koho budeš letos voli? - Člověče, asi komunisty. - To mi je jasný, ale z které strany?

2 2
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik