Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dominik Feri se dostal díky více než 15 tisícům preferenčních hlasů do poslanecké sněmovny ze 36., tedy posledního místa na kandidátce. Mimochodem získal dvojnásobek hlasů, než exministryně spravedlnosti H. Válková a také dostal víc hlasů než exministr R. Pelikán - oba za ANO.

Vedle práce poslance Feri studuje práva na UK, angažuje se ve studentském spolku Kappa Omega (který spoluzakládal), věnuje se jazzové hudbě a fotografování.

V poslanecké sněmovně je členem ústavně právního výboru, mj. se věnuje problematice insolvence a oddlužení.

Je mu 22 let, tak co po něm ještě chcete?

4 10
možnosti

No a z čeho tedy konkrétně vyplývá, že je nějakou nadějí Evropy? Myslíte, že těch 15 000 hlasů dostal za nějaké zásluhy nebo tak něco? To, že se věnuje jazzu a fotografování fajn, ale nevidím tady nějakou relevanci...Myslíte, že nebýt exotického vzhledu, někdo by si ho všimnul?

17 0
možnosti

J68a67n 50R69á28ž

8. 12. 2018 18:02

Když pan Feri poznal, že práce poslance není to samé jako exhibicionistické twítování nebo ironické bezobsažné vykecávání se na Facebooku,není o něm slyšet. To, že spolupracoval na 20.000 zákonech (jak naspal pan Holoubek níže) , je taková pitomost, že ani nejde komentovat. Podle záznamu aktivit jednotlivých poslanců, byl totiž pan Ferri v letošním roce jedním z nejméně aktivních poslanců. Viz zápisy z Ústavně právního výboru, jehož je pan Feri členem, či stenogram veřejných schůzí Sněmovny.

18 0
možnosti

Pan Feri sám sebe oslnil svou vyjímečností a důležitostí. Nedělá prakticky nic a jen si užívá svých pět minut slávy v domnění, že bude trvat věčnost. Bez omluvy nejezdí na domluvená setkání s občany, čímž jim dává najevo, co si o voličích myslí, v teplicích nechodí na zastupitelstvo, jehož je členem.... Samolibý chytrák, to bude asi tak vše

0 0
možnosti
Foto

D.F.- V květnu 2015 se stal členem TOP 09. Karel Schwarzenberg si ho vybral jako svého poradce;-)

5 0
možnosti

J20o84s50e16f 28U62l37m76a92n

8. 12. 2018 13:26

Pro pseudohumanisty mají symboly obrovský význam. Proto někdo, kdo třeba celou kariáru dobře pracoval, a pak třeba jen řekne nějakou politicky nekorektní větu, už je bez práce a už stahují jeho fotky z propagačních materiálů, bourají se vepříny, ať to stojí, co to stojí, prostě symbol je důležitější. Proto se Feri ani nemusí příliš snažit. Jeho vzhled a původ ho předurčují k úspěchu na poli pseudohumanismu. Samozřejmě ale jen tehdy, když bude hlásat ty správné myšlenky.

22 1
možnosti

Dobrý den, pane Štrompfe. Píšete, že po volbách už nebyl smysl Feriho sledovat, ale zároveň kritizujete, že nevíte, co dělá. To si celkem protiřečí. Já Feriho sleduji na sociálních sítích a aniž bych k němu chodil sympatie nebo antipatie, je nefér říct, že by byl neaktivní. Společně se svými asistenty připravil zákony, které spadají do jeho zájmu (a zájmu jeho voličů ať se vám to líbí nebo ne, bylo jich přes 20 000), jako bydlení pro studenty, danění brigád, atp. Že o tom nevíte, protože ho nesledujete, není chyba Feriho, ale Vaše a zároveň vládnoucí koaliace, která návrhy od opozice (vč. návrhů Pirátů), nezařazuje do programu hlasování a upřednosťnuje svoje návrhy (nebo vydává přepracované návrhy opozice za svoje). Brečíte tedy na špatném hrobě a 22 letý Feri jako jeden z mála našich poslanců opravdu není hoden vašeho opovržení. Ostatně už argument, že je to "Kalouskův objev", vypovídá více o Vás než o něm. Kalousek Feriho neobjevil, pohyboval se na politické půdě daleko dřív než vstoupil do TOP 09 a přijala by ho jakákoliv strana. Radši budu nadále sledovat jeho než váš blog, věnuji vám čas jen protože plácáte nesmysly. Pardon.

9 27
možnosti

J76a39n 96R66á17ž

8. 12. 2018 18:04

Je to sice úsměvné, co jste napsal, ale až na těch 20.000 zákonů to respektuji jako Váš názor.

3 0
možnosti
Foto

Ferri jako muslim opravdu naší zemi změní. V Teplicích v jeho rodném město se už přišlo na to, co je ve skutečnosti zač. Začal dávat na FB staré fotografie Teplic. Tím si získal pozornost a jméno. Pozornost si získal i extravagantní oblečením. Když už byl znám s fotografiemi přestal. Pak začal po městě rozmisťovat piana. Dostal se jako radní na Magistrát, protože mu hlasy dávala mládež. Pak šel do Prahy studovat práva na město se vykašlal. Nepotřeboval jej. Dostal se výš a potřeboval získat celorepublikovou popularitu. Na té pracuje.

31 1
možnosti

Je snadne na te popularite pracovat, pane Kindle. A za vase (i moje) penize. Hypokrate na jedne i druhe strane. Probute se!!!

2 0
možnosti

A nejhorší jsou pětiprocentní trpaslíci.Ty potvory vám vlezou všude.;-D

29 0
možnosti

Kdo si myslí, že lze spojit společnost je blázen, nebo naivní snílek. To prostě nelze. Už dva lidé - dva názory. Co se týče Feriho doufám, že šlo ze strany voličů o hec, nebo sázku. Nemám na mysli vzhled, ale jeho názory. Tak doufám, že tohoto "politika", už po příštích volbách sledovat nebudeme. Tohle dle mého názoru není člověk, který by měl měnit tvář naší země.

38 2
možnosti
Foto

Doufejme, že stejný konec potká i Piráty.

11 0
možnosti
Foto

Máte na Feriho jasně vyhraněný názor - až tak silný, že jste měl potřebu zpracovat ho jako článek. Nic proti tomu, já mám na Feriho a celou TOP 09 názor stejný. Jen se mi tam nelíbí zmínka o Zemanovi, že nemá zájem ani snahu zemi spojovat. Jak by podle vás asi měl Zeman přesvědčit Feriho odpůrce - takové, jako jste vy? Jak přesvědčit, aby si odpůrci řekli - sice volím ANO (nebo ODS, SPD, to je jedno...), ale jsem rád, že tu máme tak moudrou, slušnou a konstruktivní opozici jako Feriho s celou topkou, která to s národem taky myslí dobře.

8 7
možnosti

J55a78n 84R87á18ž

8. 12. 2018 18:26

Aktuální otázkou dneška je: Spojuje, či rozděluje svou zemi více Zeman nebo Macron, Macron nebo Merkelová? Každý politik, nota bene na nejvyšším postu státu, zemi musí nutně rozdělovat, protože politik, který by se chtěl zavděčit všem není politik, ale populista toho nejhrubšího zrna.

PS. Píši to jako paralelu nás a zahraničí, i když si myslím, že Zeman už tu snahu rozdělování občanů na své příznivce a odpůrce, notně přehání!

2 0
možnosti
Foto

Feri je mladý,vzdělaný,inteligentní,nemá za sebou žádné křivárny,pochybnou minulost a nikdy nic neukradl.Pokud je mládí a čistý štít chápáno jako něco negativního,je skutečně potřeba v české politici něco změnít.Není myšlena změna ze dne na den,ale v delším časovém horizontu.Staří komouši a staří komouští voliči tady nebudou věčně a nejen Feri muže naši společnost a politiku posunout k lepšímu.....

10 26
možnosti
Foto

Ano, Feri na svých debatách se studenty může vychovat generaci vítačů.

37 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS