Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Když se člověk zamyslí - tak na příbězích viditelných politiků nic zvláštního není! V podstatě jde o výpověď naší společnosti, kde na ty "Všední prostě není vidět". Pak jsou zde sjednocující atributy - Rozvodovostí počínaje - (už není ani brána za překážku), sklony k toxikomanii v přímém přenosu, podobně mánie mužů "Velet a mít vliv", přes ženy, které se prostě chtějí dobře vdát i zapiklit si. Pak i zahoří i V.,Klaus s letuškou - pomůže kámoš Miloš, který mu Livii expanduje na daleké Slovensko! Pak jsou i romantické příběhy z Parlamentní kantýny, kjde se objeví mladý Mašinfíra! Za zcela zajímavou, pak považuji kantýnskou Nagyovou. Tvrdá samoživitelka, která se ptá, zda toho Vlašáku není moc a může to tak nechat? Posléze už na Sekretariátu rozepíná podprsenku a Nečas doplácí na svou křesťanskou slušnost! Kdyby byl "Zběžně zhýralý muž" - tak ji rozepne levou rukou a pravou dále telefonuje! Něco na té cudnosti bude, pak se musí milovat v příšeří a pod domácí duchnou! Nagyová ukazuje přesný opak - pod reflektory a veřejně! Žena od Vlašáku je pak souzena, to zase nevadí spolustolovníkům - Oslavy narozenin V.Klause, kde švitoří i s Prezidentem! Ten, zase zmenožněného Nečase ukryje pod svá čínská křídla a využívá jeho dovedností! Vrtulník bručí - Noha Zásahové jednotky pobíhá na schodech! Proč takto řešit kabelky nevím - Nicméně nový příběh - přichází A.Babiš. Je to naprosto spořádaný člověk - v kolektivu i oblíben! Kdy on bude vyšetřován netuším - Nečas ještě na řadu ani nepřišel! ANO, taková reality show ... :-)

0 0
možnosti
RP

Myslím, že jste si popletl Nagyovou se Šárkou Grosovou, ta pracovala jako vedoucí kantýny. Láska je láska, když je muž zamilovaný nevidí, neslyší. Ale je zas hezké, když jim to vydrží v dobrém i zlém... to se musí u Nečase uznat.

2 0
možnosti
PK

Tři příklady reality show, přímo charakteristické pro naší politiku, smutná podívaná..

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik