Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, nejsem žádný Babišovec ...ale ani poslušná loutka všemožných kampaní a mediálních manipulací...

Zítra sice budou demonstrace mohutné ...vše je k tomu nachystáno.. ale ani tisíce demonstrantů nejsou všechno a hlas lidu..

Píšete o B+Z "Jsme a budeme tu jenom my dva! " Ale kdepak, to by tam už dávno přece nebyli. Mají svoje voliče, já mezi ně nepatřím ..ale musím uznat, že je mají.. Kampaň se proti těm dvěma vede dlouho ..ale přesto ve volbách obhájili svoje posty ..

Tak proč si namlouvat, že se tam drží nějak sami? Drží je tam voliči.

Je jedno, kolik tisíc demonstrantů bude něco skandovat v ulicích. Podstatné je to, komu to voliči hodí ve volbách.

3 0
možnosti
TH

Oba psychopati nejhorsiho druhu.

2 0
možnosti
LC

Co je to ta současná politická krize?

2 0
možnosti
DR

Řekl bych že autor to napsal ještě velmi mírně. Bohužel skutečnost je taková že jim zmíněný tandem Zeman-Babiš nás přivedl do naprostého politického bahna. A k tomuto zjištění není potřeba souznit ani s Kalouskem, ani s Němcovou, ani s Gazdíkem, ani s nikým jiným. Rv

10 4
možnosti

Víte, je to krásně zopakované to, co do nás mainstream lije. Řešili jsme totéž už při Zemanově výroku po volbách, že ve svých obou pokusech jmenuje Babiše s Václavem Žákem. Takže zkuste to chvíli neopisovat to, co se na Vás valí z médií a z opozice, vžijte se do situace prezidenta a zkuste najít za stávajících okolností jiné řešení - samozřejmě ústavní na základě demokratických principů. Takže dejte do placu své řešení za stávajících okolností (rozložení sil v parlamentu) za stávajících prefrencí politických stran. Opravdu jsem zvědav. Třeba nějaké jiné řešení opravdu máte. Tou stávající okolností je mj i fakt, že ANO na Babišovi jako premiérovi trvá.

5 1
možnosti
TT

Řešení je jednoduché: Prezident ve své Late Night Show na TV Barrandov řekne "Nejmenuju premiérem trestně stíhanou osobu".

Nebo to prezident z nějakého důvodu říct nemůže? Že by Zeman s Babišem přiložili do kotle?

3 3
možnosti
Foto

O48t57a61k31a20r 75S86e85k15l

16. 11. 2018 11:46

ad/ poslední odstavec : ...kéž by + už aby !!!!;-D

1 0
možnosti
JS

Ten titulek je lež. Uvědomte si, že jak Zeman tak Babiš vyhráli demokratické volby. Na rozdíl od těch, co nyní nejvíc kvičí.

4 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
Foto

:-) A Říše měla trvat tisíc let......

5 0
možnosti
SN

:-)......Jedině kdo přikládá do kotle je opozice. Nervozita u nich setsakramentsky stoupá! Teď jsem poslouchal v autě Gazdíka, málem bych se rozbrečel. To je v době, kdy se republice mimořádně daří, vybírají se daně al lidem se to vrací v podobě zvyšování platů, důchodů atd. Vy byste si přál návrat Kalouska s Drábkem, který uzdravoval škrtnutím pera invalidy a dělal nich zdravé? Tady se řeší 50 mega, které už jsou dávno vrácené a kdo protestoval na Václaváku, když šly do kapes politiků stovky miliard. Nejste už nejmladší, tak byste si to mohl pamatovat! RvRvRv

5 16
možnosti
Foto

proboha, proč mínusujete pravdu? Připomínáte mi fantatické komouše, kteří by za socialismu takhle mínusovali každého, který by napsal, že v NSR je vyšší životní úroveň než v Rusku.

3 7
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik