Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S ohledem na to, že byl pilotem dopravního letadla a typové osvědčení na B737 měl dle sdělení ÚCL platné až do dubna 2015 (což by rozhodně v případě závažné psychické poruchy mít nemohl) je zajímavé, jak prudce nemoc v kontextu s termínem požadovaného výslechu propukla....8-oRv

7 1
možnosti
Foto

Takže už tři roky lítat nesmí. Proč mu tu licenci nedali?

1 0
možnosti

Faktem je,že na zveřejněných fotkách nevypadal Babiš jr.nějak normálně a spokojeně....

1 0
možnosti

Reportáž o hledání Babiše juniora jsem viděl: zajímalo mě, co se vlastně stalo, že zase padá vláda. A připadá mi to celkem jasné: novináři prostě dělali svoji práci (jejich práce je hledat informace), našli skrývajícího se Babiše ml. a natočili si ho a vyslechli, co jim byl ochoten říci, k ničemu mu ho nenutili - nemusel se s nimi vůbec bavit. Obě strany se chovaly slušně, novináři poněkud vychytrale, jak jim velí jejich profese - Slonková a Kubík jsou špičkoví čeští investigativci. Mně z toho plyně, že být syn miliardáře nemusí být žadná velká výhra. Nejlepší je být v lidské džungli chudý a nezajímavý - pak máš pokoj a můžeš žít v míru a harmonii. To pan pilot Babiš jr. nezlvládl. Kdyby byl chytrý, dávno by před tatínkem utekl někam na druhou stranu zeměkoule a tam lítal s letadlem - a měl by pokoj. Hlavně nic podepisuj, říkali už disidenti za vlády KSĆ.

3 1
možnosti
Foto

Být synem miliardáře by až tak nevadilo. Když je ale ten miliardář nejspíš tak trochu podvodník, který do svých čachrů zatáhne své děti, to už nejspíš vadí.;-):-)

8 1
možnosti

Proč upozornil AB na duševní stav dcery? Má se s ní snad něco dramatického stát, jako s 20% těch co trpí touto nemocí? Upozornil tak taktně dcerušku, kde je její místo?

Ptám se proto, že jsem netušil co je bipolární porucha a tak jsem si to našel:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Bipol%C3%A1rn%C3%AD_afektivn%C3%AD_porucha

2 2
možnosti
Foto

Proč se ptáte tady v diskusi?

4 0
možnosti

Na tu otázku jistě dostanete relevantní odpověď. Léćil se u prof Höschla v Klecanech, který bude nejspíš osloven, aby se vyjádřil. Do té doby jsou to všechno jen spekulace.

5 2
možnosti
Foto

Ač relevantní odpověd může být poskytnuta toliko k tomu oprávněným subjektům, nikoli veřejnosti;-)

8 0
možnosti

O48t62a 17K20i46n87c

13. 11. 2018 13:07

Trochu mi to připomíná příběh herečky Frances Farmerové (1914-1970) ve sporu s její matkou, prostě neposloucháš, tak půjdeš do psychiatrické léčebny. Ještě že dnes již není povolena lobotomie.

8 1
možnosti
Foto

Ale ta zde přece stále funguje prostřednictvím I prostřednictvím ,,nezávisl. medií", A MNOZÍ JÍ RÁDI A OPAKOVANĚ PODSTUPUJÍ;-D

5 2
možnosti
Foto

,,Jak moc je marod mladý Babiš?" Spíš by bylo vhodné se tázat, jak moc je ,,marod" nemálo občanů, kterým je vše až dopředu ,,jasné" díky některým ,,investigativcům" a politickým hrátkám všech, kteří chtějí být, či rádi by byli ,,u vesla". A také proč! Je to dost na bednu, že, ač jak pro koho;-D

9 5
možnosti
Foto

Relevantní je otázka, jak moc je marod starší z Babišů.

11 3
možnosti

Lékařka Dita Protopopová (ANO) rezignovala na post zastupitelky na Praze 8. Ta měla podle zveřejněných informací napsat zprávu, podle níž není Babiš junior zdravotně způsobilý, a zamezit tak jeho výslechu v kauze Čapí hnízdo ... :-)

1 0
možnosti

I kdyby byl zcela zdráv, tak má možnost prostě nevypovídat. Tím spíš, že je obviněn blízký rodinný příslušník.

4 0
možnosti
Foto

Karma.

Reakcí Babiše staršího na objevení syna bylo jeho iniciativní oznámení, že dcera trpí bipolární poruchou.

Není na místě otázka, jak moc marod je starší Babiš?

11 3
možnosti
Foto

A Vy? Že se o to tak aktivně zajímáte....

1 0
možnosti

P43e98t82r 52B96u96r48i62a75n

13. 11. 2018 12:47

Babiš v rozhovorech s novináři: nevím o co jim jde, nevzpomínám si, nerozumím tomu. Jeho syn má psychické problémy, jeho dcera trpí bipolární poruchou. Celá tahle partička budí dojem jednoho osazenstva pokoje ústavu v Kateřinkách. Divné. A přitom všichni tři byli ještě před 4 roky veleúspěšní podnikatelé jednoho příkladného projektu.

8 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik