Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dvě poznámky na okraj.

K Vaší větě...

"Ta dnešní není o moc jiná. Ovšem s rozdílem, že televizních stanic je tolik, že na všechny běžný smrtelník nemá ani čas."

...dodoám, že i hospod je stale ještě dost. ;-)

No a jelikožjsme v Čechách, tak si dovolím připomenout, co jste opomněl a co se v Čechách kromě úspěchu taky neodpouští, a sice, že i to státní vyznamenání je doprovázeno nejen medajlí, dekretem, ale i slušnou finanční částkou.;-)

2 0
možnosti
NM

...stačí si vzpomenout na BEATLES a jejich řád.....

3 0
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi nutností si koupit jako povinnou výbavu motoristickou přilbu v r. 1967 za jednotnou cenu 95,-Kčs (při platu třeba 1 2000,-Kčs) a nutnou možností vybrat si mezi přilbami za 700,- 10 000,-Kč dnes?

2 1
možnosti
Foto

Má být 1 200,-Kčs. Špičkový plat tehdy: 4500,-Kčs.

0 0
možnosti
MB

M. Davida ani za produkt totality nepovažuji - Jde o umného živnostníka a v té době prostě žil. Faktem je, že existují další - Petr Janda, zesnulý Radim Hladík a Vladimír Mišík. Rovněž umní. Ruku na srdce - být jimi, zajímá mne jak se ekonomicky daří mému Muzikálu, co prodejnost CD ap. To políčko umělců vždy bude prudit. Osobně si nedovedu představit přípůadný dotaz vnoučat - Dědo, bylo 100 leté výročí založení republiky - Dostal jsi medaili? Za co ji máš ? Odpověděl bych - Samozřejmě, že podíl nemám žádný, ale vhodně jsem režimu as M. Zemanovui lezl do dupy! Další pobíhali i s Alexandrovci ! To je celé, milé děti ... :-)

1 0
možnosti

Michal David určitě není žádným produktem doby, za celou svou kariéru toho dokázal mnohem víc, ale je samozřejmě jednodušší připomínat pouze to období, kdy působil jako zpěvák u Fr. Janečka. Koho ale zajímá jak začínal, že od Fr. Janečka odešel už před r. 1989, právě z důvodů toho, jakým cirkusem se toto uskupení stávalo, čím si prošel ve svém soukromém životě. Vyznamenání je za celoživotní práci, což mi v jeho případě přijde naprosto v pořádku, protože není autorem pouze jedné písně, nebo jenom zpěvák, ale všestranný muzikant.

2 0
možnosti
PK

No mě to prezidenti určitě v budoucnosti nedají ,takže ať si to rozdají komu chtějí třeba MD, mimochodem rád si zanotuji jeho melodie, a mravokárci ať útočí,,,,jak jste to popsal,tak to sedí, karmaR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik