Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se také hajlující mládež z duše protiví. Dokonce ji považuji za velice nebezpečnou, zvláště kdyby jí přibývalo a kdyby vzrůstala ve společnosti poptávka po (neo)nacistických "řešeních". I tak vážný problém, jakým je migrace, (právě proto, že je tak vážný) se musí řešit důslednými systémovými opatřeními, která posílí demokracii a právní řád. Rozhodně ne vandalizmem, svévolným pouličním násilím a (neo)nacistickými recepty. To by byla strašlivá hra s ohněm.

A vůči formulaci "kriminálních živlů mezi migranty neubude" bych také velice vážně položil otázku, za náhodou nepřibývá kriminálních živlů mezi tou domácí hajlující (řekněme extrémně pravicovou) mládeží. Vzhledem k tomu, jak se chovají a co dělají, se mi zdá, že na té straně "kriminálních živlů" nebezpečně přibývá. A to je varovné

2 4
možnosti

Nezapomínejme také na levicové "nacisty", kteří jsou stejně, nebo možná více, nebezpeční než ti pravicoví. Více nebezpeční proto, že je většina lidí podceňuje (a naopak přeceňuje nebezpečí od těch pravicových).

Co takoví levicoví "nacisté" dokážou, ukázali mnohokrát při násilných a vandalských demonstracích v Německu.

9 0
možnosti

Európa ale zabijackych vlčiakov nahradila maznavymi čivavami. A tie neubránia nič. Európa sa nechce brániť. Tvrdí, že nemôže. Ale to je lož. Mohla by. Nechce.

14 0
možnosti

Ale bude, jen co se to jestě více rozdmýchá a normálni lidi to vemou do svých rukou.. Pak to bude bohužel boj mezi bílou a černou rasou... Ale problem je v tom že to pujde velmi těžko zastavit...

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik