Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemám nic proti solitérům. Je-li Klaus junior solitérem, tak ať se necpe do týmu. Černochová to s ním vlastně myslí dobře. Chce mu dopřát prostor a hodně nebe nad hlavou.

0 0
možnosti

I12v16a14n 40M14i83n83á17ř

16. 8. 2018 16:52

Opravdu mně není jasné, proč bych měl na základě tohoto autorova vágního článku pochybovat o kvalitách pana Klause mladšího. Zda dostane, či ne, od táty na zadek je opravdu - jen ubohá pisatelova snaha - jak předvádět svůj ostrovtip. Ostatně jediné a vskutku "předůležité" zdělení nás informuje .. že je nezvladatelný soliter.

Četl jsem v posledních letech snad většinu jeho článků. Jsou skvělé, aktuální a zcela zjevně - vždy - realitou skutečného života. Z jeho názorů bych marně hledal jakýkoli, se kterým bych .. občansky nesouhlasil

1 0
možnosti
Foto

Klaus ml. jen exhibuje svoje ego,že tím poškozuje i ODS je to poslední co by ho zajímalo.Stejné žvásty jako Okamura,jen zabalené do lepšího papíru.Pokud někdo dostane na zadek,bude to výprask pro Jakla od pražských voliču.Jestliže Klaus ml. má pocit,že má zcela odlišné názory než prezentuje strana za kterou byl zvolen,jistě není problém změnit dres.Nebo si muže založit sám nebo s Jaklem a tatkou nějakou novou "vlasteneckou",tedy z pohledu Klause ml.,proruskou politickou stranu.Pokud bude tento exot v ODS,tak tato strana muj hlas nedostane....

0 0
možnosti

Klaus junior se zařadil do šiku populistů. Toť vše.

5 2
možnosti
Foto

Na zadek nedostane, tatínek ho pochválí. ODS by se ho měla zbavit. Já jsem přesvědčená, že když ho vyhodí, tak víc získá než ztratí.

8 2
možnosti

J27a25n 42K86o72v15á75ř

16. 8. 2018 11:26

Myslím, že by hodně ztratili. On přitahuje lidi, protože má názor. Sice s tím názorem často lidé nemusí souhlasit, ale aspoň nějaký má. Zbytek ODS názor nemá, utápí se plcích. A dokonce jsou schopní jedním plkem jít proti svému předchozímu. Hlavně nikoho neurazit, neprohlásit nic, za co by je někdo mohl nějak kritizovat. Oni dovedli autocenzuru a politickou korektnost do extrému. Chtějí řídit stát, ale utápí se ve vlastní malosti.

2 2
možnosti
Foto

Já bych se ptal spíše opačně - proč Klaus junior setrvává v ODS, když nesouhlasí s její politikou? Proč nepřestoupí do SPD jejíž myšlenky jsou mu zjevně bližší?

11 0
možnosti

myslim, ze je rozdil mezi "vycnivat" a "exhibovat"

7 0
možnosti

Ideová vyhraněnost a čitelnost ODS (a zvláště jejího vedení) je také zamlžována jevem, který bychom mohli označit jako vzrůstající sklon k mudrlantství, planému moralizování, omílání banalit a „statečné“ obhajobě samozřejmostí. Pojednání na téma demokracie, demokratická diskuse, právní stát, únor 1948, listopad 1989, špatnost komunistického režimu, lidská práva, důležitost dodržování spojeneckých závazků apod. patří spíše na akademickou půdu než do každodenní politiky. Působí to nepříjemným, sterilním dojmem jakéhosi vyprázdněného salónního pravičáctví. A proto občasný projev VK juniora je osvěřující jako tak dlouho očekávaný deštík,modří ptáci by si ho měli pěstovat a né mu cpát roubík a tlačit ho mimo partaj..to ovšem neumějí;-D

16 5
možnosti
Foto

To je divné že té ODS stále rostou preference. Není na Vaší teorii něco špatně?

8 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik