Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Všichni politici před volbami hlásají, že jít k volbám je občanská povinnost. Jak je vidět, pro ně to neplatí.

0 0
možnosti
VS

Co se může očekávat od zrádce zrádců.

1 0
možnosti
PK

Nemyslím si,že by ho zahnali do bažin, naopak budou si ho chovat jako odlišný názor...i když vždy mě tento člověk fascinoval tím, jak rychle získal vysokoškolské vzdělání, mě to trvalo 5 let a jemu několik měsíců..a proto to musí být velký pašák;-D

3 0
možnosti
TZ

T84o37m53á78š 91Z67m74e94k

13. 7. 2018 11:27

Chovanec, Chovanec, to je ten páprda, co minule v ČSSD prosazoval, že kdo nehlasuje s vládou, platí pokutu? Najednou má svědomí a vědomí... Hustý.....

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego, zaujal mě váš blog s inkvizičním voláním v politické straně chudáku, podrazáků, hoštaplerů bez pokory k lidem natož sobě samým, to je ČSSD. PODÍVEJTE NA DR. RÁTHA A JEHO DÉLETRVAJÍCÍ SOUDNÍ KAUZY A PROBLÉMY S NIMI. PŘITOM NA NICH PRACOVALY ODBORNÉ SLOŽKY Z ŘAD POLICIE, PROKURATURY A SOUDNICTVÍ A TO NEMLUVÍM O STRANĚ Z KTERÉ VZEŠLA JEHO A OBROVSKÉ TOKY NEKONTROLOVANÉ TOKY PENĚZ. jE ZATÁŽEJÍCÍ, ŽE TO NIKOHO MOC NEZAJÍMÁ Z ŘAD NOVINÁŘŮ, POLITICKÝCH STRAN V DOLNÍ SNĚMOVNĚ ATP. JEDNA PRAVDA BUDE V TOM, ŽE JSOU SI TYTO STRANY V KAUZÁCH, KDE SE JEN KRADE - STÁT SI NEUMÍ VZÍT PENÍZE ZPÁTKY!!!... ROVNY A PODLE POTŘEBY JE DOKÁŽÍ SVÝM VLIVEM ZAMETAT POD KOBEREC či do stracena vyvynout. tak hodně štěstí pane ŠTROMPF.[>-]EU:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik