Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se daly koupit už jednou, dají se koupit i podruhé. Jinak než tím, že si je koupil, si totiž chování těch různých Jermanových, Malých, apod. neumím vysvětlit.

5 0
možnosti
Foto

Otázkou je, co znamená "dát se koupit". Hodně lidí by bylo potěšeno ministerským postem a ani by neměli pocit, že si je někdo "koupil", ale že ten post mají díky svým kvalitám.

A "plagiátorství"? Myslím, že by měl být definován přípustný rozsah "opisování". Ale neuvedení zdrojů je špatné. Snad to dívka ustojí, ale asi ne.

1 1
možnosti
Foto

Opisovat se prostě nesmí a to ze všech sil schvaluji. Uvádět zdroje přece není takový problém. Ale mít závěrečnou vysokoškolskou práci zkopírovanou (dneska se to ani neopisuje), to je pro mne na odebrání diplomu zcela bez milosti.

4 0
možnosti
Foto

Vy víte, jaký byl rozsah toho kopírování?

1 2
možnosti
Foto

Velký.

Dá se to najít. Mimochodem, bylo zveřejněno i v Reportérech ČT.

3 1
možnosti
Foto

Pod slovem "velký" rozumí každý něco jiného. A Reportéři? Nevěřím jim?

1 2
možnosti
NS

V případě králičích bobků to bylo 11 stran. V případě už tak dosti obskurní Panevropské soukromé univerzity nevím, ale vyjadřovali se k tomu rektoři VŠ s tím, že to má úroveň asi jako kdyby se k tématu vyjadřovala nějaká mamina v diskuzi na netu (psala o střídavé péči o děti po rozvodu - tomu říkám téma jak víno na diplomku;-D;-D;-D)

3 0
možnosti
Foto

Počkám si.

Neříkám nikde, že to vím. Jen vydávání cizího textu za vlastní je v akademických kruzích, kam se vstupuje právě diplomovými pracemi, neomluvitelné v jakémkoliv rozsahu. Je to prostě krádež myšlenek.

3 0
možnosti
NS

V ANOistických kruzích poměrně zavedená praxe.

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik