Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Já se také připojím. Člověk, který dokáže vybudovat fungující firmu a zaměstnává 35 000 lidí, není žádný hlupák. Pominu připomínku "jak se k tomu dostal", chytrým patří svět a pokud v některém případě porušil zákon, měl by být potrestán.

Píšete, že musí bezpodmínečně poslouchat šéfa. Asi to tak přesně nebude, ale pokud chce vláda něco prosadit, tak musí všichni táhnout za jeden provaz. Poučení z minulých rozhádaných vlád mi stačí.

Přes všechno osočování presidenta i Babiše a strašení návratem komunistů, si myslím, že jdeme dopředu a k lepšímu. Já patřím mezi těch devět spokojených z deseti. !!!!!!

2 5
možnosti
Foto

pan Babiš žádnou firmu nevybudoval, pouze za nejasných okolností a za nejasné peníze koupil.

A pan Babiš je ten poslední, kdo se naše dobré bydlo postaral.

3 0
možnosti
JF

J71i30ř57í 34F17o55g85e29l

28. 6. 2018 7:59

Hezké slohové cvičení, jazykově čisté...

Ale obsahově tzv. kecy v kleci. Autor se asi v pracovním životě pohyboval ve značně ohraničených prostorách na hony vzdálených tomu, aby pochopil jak jedná manažer. Ne, rozhodně netříská do stolu a ne, rozhodně nerozhoduje bez rozmylu a jen dle svého. Manažer, který chce uspět se jednak obklopí týmem, týmem kterému může do značné míry věřit a ptá se týmu a také těch dole.

Až pak rozhodne, a peka, ano, pak nese odpovědnost. Takhle to, milý pane, funguje v normálním životě a ne v představách vás pisatelských teoretiků.

1 1
možnosti
Foto

Andrej Babiš je, podle mě, "motorová myš". Vůbec si nedokážu představit, odkud ve svém věku bere tolik energie.

Je pravdou, že vláda není firma, ale na druhou stranu mnohdy není špatné zásady řízení firmy uplatnit i ve vládě.

Je to pro Andreje Babiše velký "va banque"

1 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik