Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Promiňte vážení zásadově diskutující, ale je mi k smíchu, když se snažíte vlastní blbost házet na Zemana. Dostatečný počet poslanců schválil svolání mimořádné schůze, pak si uvědomili, že je to kravina, tak na schůzi nepřišli. Uvědomili si totiž, že nemohou rozhodovat kdy má ráno vyjít slunce.

0 0
možnosti

R^

"Teď, když máme, co jsme chtěli...!"

Zvolili jsme si ho sami! A nesvádějme to na ruské desinformační servry, ani na komunisty! To jsou snad Češi takoví ubozí, že se nedokáží rozhodovat samostaně a svobodně? Odmítli jsme kvalitní politiky, odmítli jsme slušného prezidenta, odmítli jsme ctít pravdu, úctu k druhému člověku a svoji svobodu. Nevadí nám komunistický papaláš s neúctou k novinářům a ostatním občanům, na pravdě nám nezáleží, lži nám nevadí...

Co chcete, Češi? Teď máte, co jste chtěli?

:-)

3 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, R^R^R^ Lze k tomu ještě přidat znejistění tajných služeb a živení rozbrojů mezi nimi (asi nejvíce do očí bijící je to u kauzy s tvrzením o údajné "výroboě novičoku" v Česku, chvála jedné bezpečnostní složky a hanění druhé, atd.). A to je věc, která ohrožuje bezpečnost naší země.

4 0
možnosti
LV

Skvěle napsáno. R^

4 0
možnosti
Foto

Zeman je starý zapšklý člověk. Jeho povaha - sebeláska spolu se zbytky inteligence už pracují na jediném. Uškodit co nejvíce všem těm kteří ho nevzývají.

Protože nikdy nebyl schopen myslet pozitivně, vždy se utápěl v cynismu, nelze od něj ani cokoliv dobrého očekávat. Ten člověk musel mít těžké dětství, zajímalo by mne kdo byl jeho otec. Vím, že jej vychovávala matka s babičkou. Tam to bude zakopáno.

Škodí nám všem, naší zemi. Nevím jak se tomu bránit, ale je zjevné jak tuto společnost ničí.

Obecně platí, že s takto postiženým je nesmyslné se prát. Je potřeba ho izolovat a vyčkat konec jeho mandátu, ať už toho prezidentského, či toho nejvyššího.

Nejvíce čeho se bojí ve stavu střízlivosti je zesměšnění. To bych mu dopřál.

12 0
možnosti
MM

Však také přiznal, že je ochoten zodpovídat se těm třem milionům voličů, kteří ho volili, těch ostatních sedm miliónů občanů ČR má u zadele.

7 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik