Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dávám karmu a tleskám za výběr decentních slov a slovních spojení. Někomu by se možná mohlo zdát, že jste to napsal dost tvrdě, ale podle mne je to v porovnání s výpotky zmíněného exota vzorově uhlazený blog, jemuž nelze, ze společenského hlediska, vůbec nic vytknout.

R^

2 0
možnosti

Můj děd živno, klasicky volil své Lidovce a Živnopsatníky. Dnes, by to asi měla být KDU a ODS. Ta změna vyprázdnění je patrná, souhlas. Nicméně si nedovedu představit - bráno z jejich pohledu doby, jevy - M. Zeman s Barrandovem, A. Babiš že ANO, o KSČm, SPD nemá smysl psát. S krví - potem a slzami, se již žádné volby vyhrát nedají. Se žvanivostí, populismem, dotacemi - to je již něco jiného ! V tomto smyslu jsme upadli fantasticky ... O nějakém trestním stíhání, Burešovství, 7x odsouzenému Zemanovi za lež ... Oni by tomu, prostě nevěřili ... :-)

1 0
možnosti

Souhlasím naprosto, karma.

0 0
možnosti

Nečetl jsem a neznám toho elementa, kteréhož vliv autor popisuje a tak mi prosím napovězte ať pochopím pointu a hlavně si přečtu co vytvořil...

2 0
možnosti
Foto

Pavel Novotný, syn Petra Novotného. Z bulvárního tisku teď přešel do TV Barrandov, kde má nějaký vlastní pořad (podle názvu "Aféry" asi také bulvární, radši jsem ani nezkoušel nahlédnout).

1 0
možnosti
Foto

Ten rozhovor jsem četl, protože jako tímto potomkem baviče diagnostikovaný dement (plus ještě několik dalších diagnóz) občas nakouknu do Parlamentních listů. Ale své vlastní voliče tento pán nijak neodrazuje, naopak jim lichotí, že jsou elita českého národa. Vedle nich bere na milost ještě voliče TOP 09, my ostatní jsme jen takový hloupý plebs, který by měl být nahrazen přistěhovalci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik