Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Je vidět, že Babišovi moc záleží na tom, aby dosáhl potvrzené vlády. Stíhaný soc. dem přestal vadit, teď už jen když bude prvoinstančně odsouzený.

Ve vládě bude mít ANO převahu, myslím, že si socialisty pohlídají, aby se moc necukali. MOžností je hodně. V parlamentu samozřejmě také! Dají si s Okamurou po kelíšku a nějak se dohodnou! A "demokratický blok" bude za řečnickým pultem jen pokřikovat. Marně! R^

1 1
možnosti
PB

P30e34t38r 53B55u85r65i86a62n

23. 4. 2018 10:45

Souhlas, karma. Problémem voličů je rozlišit krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé sliby a vize politických principálů. Jako v rodině. Prohlášení otce: odpoledne půjdeme na limču, koupíme si větší a modernější TV a někdy se přestěhujeme do RD se zahradou. Děti slyší hlavně na tu limču, ale právě toto se může během hodiny změnit. Televize je už reálnější a asi nejpravděpodobnější, protože je dosažitelná a otec ji fakt chce. RD je životní cíl, ale méně pravděpodobnější než TV, protože na té dlouhé cestě k němu může přijít ztráta zaměstnání, nemoc. A voliči jsou bohužel jako ty děti. Za třicetikorunový poplatek u doktora by zradili i Ježíše.

0 0
možnosti
AR

Je to tak. Byly to krajské volby r.2008 které značně vyhráli socdemáci, protože kritizovali to, že na přání naprosté většiny lékařů byl zaveden onen 30.korunový poplatek. Po jeho zavedení však náhle ubylo zbytečných návštěvníků doktorů, hlavně z řad důchodkyň a pak študáků, kteří nechtěli jít některý den do školy!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik