Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Kindle!

Jen závěrem poznamenávám, že by vás mělo taky zajímat, která média nepatří panu Babišovi. Je jich pořád dost. Ale to si jistě sám časem zjistíte.

0 0
možnosti
Foto

Já to vím a nechápu proč mě na to upozorňujete. Protože to vím, tak je nečtu neposláchám jeho media, i když vím, že i tato stránka patří jemu a tím, že zde dáváme příspěvky a píšeme zde, tak mu zvyšujeme počet respondentů a podle toho se určuje cena za reklamu v jeho novinách. Takže mu dávíme vydělat.

0 0
možnosti
Foto

Tak nejen jemu. Totéž platí o všech mediích. Brát některé za bernou minci, tedy ty jedině správné, je dosti zjednodušení. Porovnejte si ,,info" na Seznam.cz a I.DNES. A neopoměńte, kde se ti, co se dnes brání údajnému klacku, do které party patří a kdo za tím stojí od financí počínaje, přes. jejich vlastnictví i vazby na které skupiny, po politic. partaje včetně.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik