Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si myslím, že ty STANkaře bychom neměli podceňovat.

Vždyť oni, ač je to navenek maličká až prťavoučká stranička, tak má poměrně zajímavý potenciál.

Vždyť kdo z naší politické scény, či přesněi řečeno kabaretu, se může pochlubit tím, že se mu podařilo dostat se až do blízkosti tak celosvětově známé osoby jakou je pan megagaunér Radovan Krejčíř?

A dokonce byli schopni se radit a konzultovat svá politická rozhodnutí prostřednictvím předního člena, a dokonce Europoslance tohoto spolku, se zlínským človíčkem, který byl pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s touto osobou.

A jistě není náhodou, že ač odsouzen, tak vězení se vyhnul když šikovně flexibilně prokázal v tomto případě duševní poruchu.

No a takovéhle známosti, styky a prostředky se přeci mohou nejen v politice vždycky hodit. A kdo z Vás na to ještě má... (snad tedy kromě Jirky Paroubka) ???

zdroj: http://www.financnici.cz/radovan-krejcir, čro-radiožurnal, iRadio..

0 0
možnosti

Je pozoruhodné,jak všichni přejímají tu lež o tom,že Babiše slovenský soud potvrdil jako agenta STB.Přitom výsledek soudního sporu je ten,že Babiš žaloval nesprávnou stranu a tudíž se nic nemění a musí žalovat někoho jiného.Třeba slovenské MV.Ale takzv. demokratické strany vypustily lež co se hodí do krámu a všichni poskoci to teď budou opakovat.Ale voliči sledují,komu absolutně nedůvěryhodnému tyto kauzy svědčí a nenaletí na tu masáž.Proto ANO preference stoupají a štěkajícím trpaslíkům jde o parlamentní život.

0 0
možnosti
Foto

Pro ANO jsou ty podmínky vstupu STAN do vlády absolutně nepřijatelné.

3 0
možnosti
Foto

Pokud se STAN nechopí příležitosti, příště už ji dostat nemusí. Do parlamentu se dostali jen o fous a lépe mohou dopadnout jen tehdy, přetáhnou-li voliče odjinud. Sezením v ústraní se jim to ale nepodaří.

2 1
možnosti
Foto

Takže plamenné proklamace, prohlášení po volbách, pevná stanoviska ..... to vše jde do háje, pokud jde o udržení koryt.

Každý tomu říká jinak, já - politický hnůj.

5 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik