Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Frašku a drama ze jmenování vlády z toho nyní dělá pouze Zeman. Prezident má ctít ústavu a pak je to z jeho strany celkem jednoduchý proces. Odpovědnost za sestavení vlády a fungování parlamentu nemá prezident. Zeman ohýbá ústavu k vlastnímu prospěchu a protože není jasné co udělá příště, vznikají neskutečné zmatky. Momentálně nutně potřebuje voliče ANO ke svému znovuzvolení, tlačí Babiše do kouta, což Babišovo ego nevydrželo a rozhodl se udílet Zemanovi rady, čímž nenápadně naznačil, že není ten pravý pro voliče ANO a jestli Miloš zase vypustí nějakou podpásovku jako by zmínka o 101 na chodbě, tak to řekne svým nejvěrnějším natvrdo, což v jeho případě znamená: "Nařizuje se nevolit Zemana, zajistěte provedení tohoto nařízení u všech podřízených (myšleno voličů ANO)."

Tyhle hrádky u Drahoše nehrozí, řekl že bude ctít ústavu, tedy klidně jmenuje tu osobu premiérem, která sežene většinu v parlamentu. Pokud se nikdo takový nenajde zbývají předčasné volby a to je prohra parlamentních stran a zejména té co naposled vyhrála.

2 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik