Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A myslím si, že určitému procentu voličů je to (kdo bude prezdentem), v podstatě jedno. Ani jeden z těch osmi kandidátů (kromě M. Zemana), se ničím podstatným nevyznamenal.:-/ Ani nevytvořil samostatný stát ČSR jako TGM, ani za německé okupace nevytvořil exilovou vládu, ani se nestal (podle komunistů) prvním dělnickým prezidentem( jako neslavně proslulý KG), ani nebyl tak "lidový" (jako Tonda Z.) - dosaďte si pomyslné "zásluhy" dalších minulých "hlav státu," na jejichž zvolení se tehdy nikdo obecného lidu (občanů) neptal, byli tam v podstatě "nainstalováni..."str. vedením - s výjimkou těch dalších "posametových..." Ty si už, kromě M.Z,. volili parlamentáři. A že přišlo k přímé volbě, které dnes někteří tito páni poslanci litují? Za to si mohou z velké část sami... :-/ Proto dnes vsadí mnozí voliči na jistotu. Prezident M. Zeman má svoje chyby, ty už ale známe... O chybách těch dalších kandidátů toho moc nevíme - a to, co o sobě sami sdělili jsou jen pozitiva, negativa taktně zamlčeli. ;-O (A možná jetěch prezdens tských kandidátů také zbytečně mnoho...). :-/

3 0
možnosti

JJ,Zeman měl svoje chyby,éru Mrázka,Pitra,Šloufa,Grégra,mého oblíbence Palase.

2největší kumpání a kamarádi z mokré čtvrti kteří dokázali jak parcelovat moc,tak majetek V.K. v holportu s M.Z.

Ale tak asi dobře,že víme jaké lumpárny se děly ,co kdyby bylo hůř...

Co na tom že to prakticky ani nejde,neb hoší éra,než za vlády těchto dvou jakože rivalů už prostě ani technicky nastat nemůže a větší hnůj se sem dovalit nedá.

Volím zlo neb co kdyby se alternativa ukázala jako zlo je logika na hlavu postavená,asi stejně jako když volím lumpa aspoň vím že je to lump...

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik