Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Piráti získali voliče na podobný slib jako Babiš. Že zabrání rozkrádání státní kasy. Babišovo ANO dokázalo vyjít ze čtyřech let vládnutí bez kauz ala CASA, Pandury. Piráti místo, aby se dali dohromady s hnutím, které koaličně dokázalo, že se dá vládnout a nekrást, tak se raději dali do holportu s těmi, kteří jsou zatíženi nespočetnými lumpárnami a rozkradenými biliony. Jen fígl s FVE, nebo korunovými dluhopisy, kdy se jako zapomnělo reagovat na změny okolností, nás daňové poplatníky stálo víc než bilion.

1 2
možnosti
Foto

dobře, když jinak nedáte tak mínus 2 - tj. 999 999 999 998 Kč.

0 0
možnosti
MB

Jací Piráti za prachy z USA ? Nic ve zlém, ale jsme svědky nástupu Mafií v různém hávu. Tu v křesle ministra financí, v premiérském kabátu - následně hradním. Společným jmenovatelem jsou prachy a soudy - bezprověrkovost. Mne by ani nenapadlo, že Kancléř je vhodnou osobou k investování, dokonce i do zahraničí. Viz. Kyrgyzstán. Podobně Unipetrol. Komunisté byli lotři, taky si stavěli své chajdy - Ve srovnání - Totální žabaři ! ... Viz. Mynář , zveřejnění zázračného majetku ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Nástup mafií v různém hávu není nic neobvyklého. V celém světě USA počínaje a Ruskem konče, jsou politici loutky na provázkách vedené ze zákulisí silami, o kterých voliči nemají ponětí a schopných činů, které se vymykají fantazii normálních lidí. Česko nebylo výjimkou. Po Vítězném únoru vodili komoušské papaláše loutkovodiči z Kremlu. Po Vítězném listopadu se novodobých vůdců zmocnili bývalí veksláci, kteří je utáhli na

1 0
možnosti
PK

Nějaký email mi sděloval, že tato strana je řízená a financována z USA , s nějakým záměrem, ne že bych tomu věřil , ale proč by tomu tak mělo být? Snad mi to někdo tady vysvětlí....

1 0
možnosti
MK

To nevím, ale k vysoké pozornosti mě nutí fakt, že tu evropskou pirátskou řídí muslim!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik