Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si drobnou polemiku s Vaším úvodem... osobně se domnívám, že mnohým voličům stačí slíbit "modré z nebe" a nebo jen teatrálně poukázat na, pokud možno, co nejširší skupinu "viníků", kteří můžou za jejich (mnohdy jen domnělou) mizérii... a lídrem strany může být třeba i kačer Donald, který toto vše vysloví... a jeho mnohým voličům je to vše jedno... Vidí v něm snad nedotknutelného zástupce Boha, kterého nikdo nesmí ani v nejmenším kritizovat... Jeden ze zdejších diskutujících napsal docela trefně, že jsme s tím svým ateismem došli tak daleko, že hledáme náhražku za Boha... někdo se upne k hudebníkům, hercům... a někdo k politikům... a nějak jsme ztratili soudnost, odstup a nadhled, který jsme mnozí měli ještě tak před 10 či 15 léty... a raději hledáme "nepřítele"...

1 0
možnosti

.. a abych nezapomněl... samozřejmě za mne karma...

0 1
možnosti

R^ - dvoji metr. To je presne to, cim jsou zaneradeny veskere zdejsi diskuze. Klapky na ocich, pokud jde o diskutuvsiho priznivce a plamenny zar v ocich, pokud jde o nazoroveho oponenta. Mozna ale nehorsi je takticke mlceni, kdy priznivec vi, ze obdivovany ma maslo na hlave, ale nenajde odvahu se k tomuto postavit kriticky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik