Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

S tím zbrojním průmyslem na Slovensku je to hloupost.

https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639454

2 0
možnosti
PK

TGM a Hácha to jsou asi nej prezidenti v naší historii, možná ještě bych vzpomněl Ludvíka Svobodu. Polistopadové bych nezmiňoval, vše bylo celkem odpovídajícím způsobem popsáno v blogu. Asi k diskusi je kdo bude příštím a jaký by měl být...výběr není příliš velký a vzhledem k situaci ve světě bych ani neupřednostnoval slušnost a sečtělost, ale nebyl by špatný co by po vzoru Trumpa tvrdildeklaroval: ,, Česko first".

A nemyslím to tak jako bourat EU , spíše bych chtěl českého Orbána...

3 1
možnosti
MD

Prakticky pojaty M. Zeman je pro Cesko stale nejvhodnejsi objekt. Siroky zaber vedeny vyvojem ve svete, praktik s notnou davkou schopnosti 'laborovat' v situacich s ruznymi protitlaky. A ten kus ceskyho stryce krasne dokresluje ceskou povanu historicky nucenou 'plavat v perejich plnych kamenu', pred sebou sklenku slivovice a dobrou moravskou klobasu.

0 2
možnosti
MD

Narod se nerozdelil na havlisty a ty ostatni. Narod predstavuji dve skupiny praktiku, z nich jedna se zivi realismem vsedniho dne a druha prodavanim svatych obrazku VH skupine treti, hodne prostym vericim.

2 1
možnosti
Foto

Té třetí skupině prodávají těšínská jablíčka všichni, ať již jsou v kolika možných skupinách.

0 0
možnosti

Autor se snaží o spravedlivou vyváženost. Budiž!

Já vnímám prvního našeho polistopadového prezidenta jako hlubokou úctu k člověku, druhého prezidenta jako hlubokou úctu k penězům a nejrůznějším gaunerům, které osvobodil od stíhání policií a justicí, a třetího prezidenta jako hlubokou úctu k plebejcům a hlubokou nenávist k inteligenční konkurenci.

Rád bych, aby náš čtvrtý prezident byl moudrý, vzdělaný, slušný a odpovědný za náš stát, aby již konečně nebyl pokračováním komunistické éry ve své ješitnosti, závisti a nenávisti.

Jsou mezi kandidáty kvalitní lidé, ale jsou tam i pokračovatelé předlistopadové éry. Snad budou mít naši občané rozumnou ruku!

:-)

8 1
možnosti
JSS

Zevrubně jste je probral. U Havla nelze opominout jistou slabost k prosazení jiného směru než jakou kázal Klaus. Prostě byl slabý z pozice prezidenta !! O Klausovi je známo mnoho a je na čase to s ním zaživa patřičné probrat ,úmyslné a případné úmyslné škody mu náležitě přiřknout a odměnít!

A Zeman sice cosi zastává, ale měl taky své přehmaty, které nesmí padnout pod stůl a jeho paktování s lidmi pochybné pověsti i Východem jsou už mimo chápání.

1 0
možnosti
Foto

Zeman zastává především Zemana.

3 0
možnosti
Foto

Hodnotil bych je asi jinak, více kriticky, ale celkové vyznění je obdobné, takže R^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik